Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τέλος στο "περάστε αύριο,κλείσαμε"

Έπρεπε να περάσουν 10 μέρες για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν πάνε όλα ρολόι.Ο νόμος που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες σχετικά με το νέο ωράριο στις δημόσιες υπηρεσίες ισχύει μόνο στα χαρτιά.Γι αυτό λοιπόν...


και εστάλει επείγουσα εγκύκλιος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ,η οποία τους ζητά να ενημερώσουν αναλυτικά αν εφαρμόζεται το νέο ωράριο,πόσοι δεν το τηρούν,ποιοι δεν έχουν δηλώσει την προτίμηση τους και ποιος επέλεξε τι, μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.
 Το νέο ωράριο προβλέπει ώρες προσέλευσης 7 το πρωί με 3 το απόγευμα,7.30 με 3.30,8. με 4.30 και 9 με 5.Δεν εφαρμόζεται όμως πουθενά.όπου και αν πας ,η προσέλευση του κοινού σταματά στις 13:30 και όχι στις 14:30 όπως προβλέπεται.Σε ότι αφορά τα ΚΕΠ θα πρέπει να είναι ανοικτά και τα Σάββατα από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.