Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κόλαφος για Παπακωνσταντίνου. Επιβεβαίωση της Γεωργαντά!



ΣΟΚ: ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

Ο  μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νικόλαος Λογοθέτης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περί ''μαγειρέματος'' του ελλείμματος που...


 έκανε το πρώην μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωή Γεωργαντά.

Ο νομικός του εκπρόσωπος , ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώσε στο  NewsIt.gr: "Ο κ. Λογοθέτης, τα όσα καταγγέλλει η κ. Γεωργαντά, τα προσυπογράφει ως απολύτως αληθή.Στο μόνο σκέλος των δηλώσεων της κ. Γεωργαντά από το οποίο διαφοροποιείται ο κ. Λογοθέτης, είναι ότι η πρόσληψη των μελών του δ.σ. έγινε εξαιτίας των σχέσεων τους με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Λογοθέτης επελέγη εξαιτίας των προσόντων του, καθώς δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα''.
Η υπόθεση αρχίζει να παίρνει διαστάσεις και φαίνεται για άλλη μια φορά πως κάποιοι μας οδήγησαν στην αγκαλιά της τρόικα.Για ποιούς λόγους άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.