Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η σύζυγος του Πάγκαλου παίρνει επίδομα τρίκτεκνου! [ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]


Τελικά είχε δίκιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε". Μόνο που ξέχασε να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε τους Έλληνες αλλά τη σύζυγό του, η οποία λαμβάνει και αυτή επίδομα τρίτεκνου! Δείτε το έγγραφο - φωτιά που αποκαλύπτει το planet-greece....




Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο έγγραφο ντοκουμέντο, λαμβάνει ως μία πτωχή πλην τίμια εργαζομενη γυναίκα, με μεγάλες ανάγκες, το επίδομα τριτέκνου! Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγγραφο ντοκουμέντο που αποκαλύπτουμε, η κυρία Χριστοφάκη εισέπραξε τη χρονιά που μας πέρασε από τον ΟΓΑ  το ποσό των 2.145 ευρώ ως επίδομα τριτέκνου! Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:



Μήπως κύριε Πάγκαλε πρέπει να βγείτε να δώσετε εξηγήσεις; Τις αναμένουμε με ΠΟΛΥ μεγάλο ενδιαφέρον.

4 σχόλια:

  1. Δεν δρεπεσαι παγκαλε, εγινες σαν γοριλα και θελεις αλο να φασ??? Δεν σου φτανουν αυτα που εφαιεσ τα περασμενα χρονια με τους συναδέλφους σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ σταματήστε τους Λαϊκισμούς.
    Όλες οι τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες είναι ΗΡΩΪΔΕΣ ΜΑΝΕΣ και επιβάλλεται να τις τιμούμε και να τις ανταμοίβουμε , ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας.
    Επιτελούν στην δημηουργία του πολυτιμότερου αγαθού που μας δίνει η φύση, τα παιδιά που όλοι αγαπούμε.
    Επιπροσθέτως συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, που μαστίζει τη χώρα μας.
    Παρακαλώ ακυρώστε την ανάρτηση σε ένδειξη σεβασμού
    προς την ίδια μας τη μάνα.
    Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε,κατ'αρχήν ευχαριστούμε για το σχόλιό σου γιατί μας δίνεις την ευκαιρία να συμφωνήσουμε μαζί σου για το ρόλο της ΗΡΩΪΔΑΣ ΜΑΝΑΣ.Όντως πρέπει να τις τιμούμε όλοι μαζί ανεξάρτητα οικονομικής επιφάνειας.Εμείς δεν "φωνάζουμε" γι' αυτό."Φωνάζουμε" για την στάση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο,που προκαλεί διαρκώς τους Έλληνες με αυτά που λέει και κάνει.Αν μας αποδείξει ότι τα χρήματα αυτά τα δίνει η σύζυγός του ,σε κάποια φτωχή οικογένεια για να τα βγάλει πέρα με όλους αυτούς του φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση του ,ευχαρίστως να του ζητήσουμε συγγνώμη με κεφαλαία γράμματα για την ανάρτηση.Και αυτός φώναζε πως "το νόμιο δεν είναι και ηθικό".
    Και πάλι σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα επιδοματα να δινονται εκει που πρεπει...θα μπορουσαν να πανε εκει που πραγματικα υπαρχει αναγκη.....και οχι στους εχοντες....υπαρχουν τριτεκνες οικογενειες που το επιδομα αποτελει μοναδικο εσοδο....μη τρελαθουμε εντελως,με 800χιλιαδες εισοδημα!ειναι αδικο και ανισο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.