Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φυτεία - μαμούθ στην Αμφιθέα Ευβοίας [ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ]


Απίστευτο! Ενάμισυ στρέμμα χασισοφυτείας εντόπισαν και ξερίζωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, στην Αμφιθέα Ευβοίας! Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν στήσει μέχρι και πρόχειρο αντίσκηνο για να φτιάχνουν καφέ και να τρώνε. Δείτε φωτογραφίες αλλά και ΒΙΝΤΕΟ από την τεράστια φυτεία που ξερίζωσαν με μπουλντόζα...




Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν, με τη συνδρομή μπουλντόζας, συνολικά 774 δενδρύλλια κάνναβης!

Οι έμποροι ναρκωτικών, είχαν δημιουργήσει τη φυτεία σε δασική περιοχή, στην Αμφιθέα Ευβοίας. Πρόκειται για τρεις κατοίκους της περιοχής, Έλληνες, ηλικίας 37,39 και 42 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του εντοπισμού της φυτείας και της συνεχούς επιτήρησής της, καλλιεργούνταν επιμελώς συνολικά 524 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα έως τρία μέτρα το καθένα, ενώ επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 250 δενδρύλλια, τα οποία είχαν ήδη κοπεί και ήταν στην διαδικασία της αποξήρανσης. Δείτε το βίντεο:


 Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 1500 μέτρα, περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδια σκηνή με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα, προκειμένου να παραμένουν μόνιμα στο χώρο.

Εκτός από τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν και αυτά που αποξηραίνονταν, βρέθηκαν επίσης καλλιεργητικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, καθώς και διάφορα προσωπικά είδη των δραστών, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Δείτε και φωτογραφίες από την φυτεία - μαμούθ:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.