Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο επεισόδιο με Πάγκαλο,έξω από τη βουλή.

Μια υποτιμιτική κίνηση του κεφαλιού της ,ήταν αρκετή ώστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος να ζητήσει να κρατηθεί ,προκειμένου να της υποβάλλει μήνυση.Πρόκειται για...


 μια εργαζόμενη στην ΕΡΤ η οποία ,ΤΟΛΜΗΣΕ , να κάνει την υποτιμιτική κίνηση του κεφαλιού της, τη στιγμή που ο κ.Πάγκαλος έμπαινε στη βουλή με το αμάξι του και ήταν συγκεντρωμένοι απ΄έξω οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.Ο αντιπρόεδρος άνοιξε το παράθυρό του και διέταξε τους αστυνομικούς να την κρατήσουν προκειμένου να της υποβάλλει μήνυση.Η κοπέλα κρατήθηκε αρχικά στο φυλάκειο της Βουλής αλλά τελικά με την παρέμβαση του προεδρείου των εργαζόμενων στην ΕΡΤ η κοπέλα (η οποία τόλμησε να κουνήσει το κεφάλι της όταν περνούσε δίπλα της ο κ.Πάγκαλος) αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.