Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Mπεγλίτης:ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στον Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, υποστήριξε ότι η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα εμπεριέχει στοιχεία κοινωνικής ευαισθησίας και αναλογικότητας, ενώ επεσήμανε ότι η εκκλησία θα πρέπει να συμβάλλει στην εθνική αυτή προσπάθεια, σημειώνοντας ότι «σε αυτή την κρίση, όλοι οι θεσμοί πρέπει να μετέχουν».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε...


 ότι «η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα της χώρας και τη βαθιά κρίση που περνάει». Παράλληλα, υπερασπίστηκε τη δήλωση του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ για «έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια», τονίζοντας ότι «είναι προτιμότερο να υπάρχει ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια από το να έχουμε μαζικά οικογένειες ανέργων» και πρόσθεσε πως είναι χαμηλά ο πήχυς για τη χώρα.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που δρομολογούνται στο στράτευμα, ο κ. Μπεγλίτης ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει καμία νέα πρόσληψη επαγγελματία οπλίτη, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.