Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μέχρι και ο Μπουτάρης τα ρίχνει στο κόμμα που τον εξέλεξε...


Ψήφισμα στο οποίο τα νέα οικονομικά μέτρα χαρακτηρίζονται επαχθή και κοινωνικά άδικα κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εξελέγη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Επίσης, ζήτησε...

 να μη γίνεται η Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, καταθέτοντας και σχετικό ψήφισμα.

Τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι ευπρόσδεκτη στη Θεσσαλονίκη όλες τις ημέρες του χρόνου, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι οι παρεμβάσεις της κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ πρέπει να σχετίζονται με τον χαρακτήρα της Έκθεσης και όχι γενικότερα με την οικονομική πολιτική. Όπως είπε, για το ζήτημα αυτό, υπήρξε συμφωνία και στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με εκπροσώπους των επιμελητηρίων και του Εμπορικού Συλλόγου.
Πηγη: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.