Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Φρένο στη μεταγραφολογία Ροναλντίνιο και Τέβεζ


Ο Ροναλντίνιο... κλαίει με μαύρο δάκρυ. Ο Τέβεζ... παρακαλάει να έρθει αλλά ο Τσάκας μίλησε κι έβαλε τέλος στα σενάρια για μεταγραφολογίες χωρίς την έγκριση Φερέιρα! Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, παραδέχτηκε ότι έχει...



χειριστεί λανθασμένα το συγκεκριμένο ζήτημα.
"Αναγνωρίζω ότι χειρίστηκα λάθος το θέμα και δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις. Δεν έχω καμία πρόθεση να παρέμβω στο έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έχει την εμπιστοσύνη μας και θα του αναθέσουμε εν λευκώ την ομάδα του Παναθηναϊκού. Όποιες κινήσεις γίνονται, έχουν σκοπό να διευκολύνουν τον προπονητή. Η τελική επιλογή κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα, θα ανήκει στον Φερέιρα. Αυτός θα μας υποδείξει ποιους θέλει ή εάν συμφωνεί με μία πρόταση μας" ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος μετά την… υπεραποθέωση του Φερέιρα λόγω της εντυπωσιακής χθεσινής εμφάνισης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, αλλάζει στάση.

"Επιθυμώ να κάνω αυτή την επεξήγηση γιατί ακούγονται διάφορα. Δόθηκε μεγάλη έκταση στα μεταγραφικά ζητήματα, φταίω και εγώ για αυτό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να υπονομεύσω τον Φερέιρα, ούτε πρόκειται να τον καπελώσουμε" ξεκαθάρισε μιλώντας στην ιστοσελίδα «prasinanea.gr» και απομένει να δούμε αν θα φανεί συνεπής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.