Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:Κι όμως υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις

Τον φόβο του ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις λόγω του «κουρέματος» στα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων εκφράζει μέσω του Real fm ο Αλέξης Μητρόπουλος. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο καθηγητής εργατικού και συνδικαλιστικού δικαίου μίλησε για ...


λάθος της κυβέρνησης που δεν κατάφερε να εξαιρεθούν τα ομόλογα από το «κούρεμα» αλλά και για το ότι πριν από ένα χρόνο υποχρεώθηκαν τα «καθημαγμένα», όπως είπε, αποθεματικά να επενδυθούν μόνο σε ομόλογα από τη στιγμή που η διαχείρισή του γίνεται αποκλειστικά από την Τράπεζα της Ελλάδος.

«Η Μέρκελ δέχεται δηλαδή ότι είναι μία "ιδιωτική" και όχι "δημόσια" υπόθεση. Η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αναπληρώσει τις απώλειες σε ρευστό γιατί ένα μεγάλο μέρος της επιχορήγησης του 2011 έχει ήδη δοθεί. Θα υπάρξει πρόβλημα με τις συντάξεις», τόνισε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.