Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έχει 15 αδέρφια και πηγαίνει σε Εσπερινό


Αναμφίβολα ο μαθητής του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας αποτελεί μετά την 28η Οκτωβρίου το πρόσωπο της επικαιρότητας, καθώς ενσάρκωσε σε πανελλαδικό επίπεδο την ένταση των διαμαρτυριών κατά των πολιτικών προσώπων την ημέρα της Εθνικής Εορτής....
Η μούντζα με την οποία... απέδωσε τιμές στην εξέδρα των επισήμων την ώρα της παρέλασης, έχει πάρει διαστάσεις θρύλου καθώς σήμερα έγινε πρωτοσέλιδο στον αθηναϊκό τύπο, ενώ σχολιάζεται σε όλα τα ΜΜΕ. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζουν κάποιες πληροφορίες με τις οποίες γίνεται εφικτό να γνωρίσουμε καλύτερα τον νεαρό πρωταγωνιστή της ειδησεογραφίας. Ο μαθητής είναι παιδί πολυμελούς οικογένειας, καθώς έχει... 15 αδέρφια! Μάλιστα, είναι το 14ο κατά σειρά παιδί, ενώ η οικογένεια έλκει την καταγωγή της από τη Βερδικούσια, η οποία έχει παράδοση στις πολυμελείς φαμίλιες. Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του νεαρού, οι ίδιες πηγές επιμένουν, ότι πρόκειται για ήσυχο παιδί που δεν μπορούσε να προϊδεάσει ότι θα προχωρούσε στην συγκεκριμένη ενέργεια την ημέρα της παρέλασης. Πάντως, δεν πρέπει να παραληφθεί ότι ο μαθητής φοιτά στο 3ο ΕΠΑΛ που είναι εσπερινό σχολείο.

Ένα από τα θέματα που έκαναν σήμερα το γύρω του διαδικτύου είχε να κάνει με την πιθανή τιμωρία που ίσως επιβληθεί στον μαθητή για την πράξη του. Μάλιστα, υπήρχαν ακόμη και «πληροφορίες» ότι επίκειται η αποβολή του νεαρού από όλα τα σχολεία του νομού Λάρισας. Σε επικοινωνία του «thessalianews» με την διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντία Κανιούρα – Πράντζου υπήρχε κατ' αρχήν έκπληξη από τα δημοσιεύματα, καθώς δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις με το δεδομένο ότι το 3ο ΕΠΑΛ είναι Εσπερινό Σχολείο και θα ξεκινούσε τη λειτουργία του αργά σήμερα το απόγευμα. Παράλληλα, σε ότι αφορά το όλο ζήτημα που ανέκυψε η διαδικασία χαρακτηρίζεται εσωτερική και θα επιληφθούν τα αρμόδια όργανα του Σχολείου, χωρίς πάντως να δίνεται η εικόνα του «κατεπείγοντος» για την όποια απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα ήταν τέτοιο που δεν έλειψαν ακόμη και τα απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να μην τιμωρηθεί ο μαθητής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.