Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δημόσιος θηλασμός σε 20 πόλεις

Σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (μεταξύ αυτών και στην Πάτρα) διοργανώνεται το μεσημέρι της Κυριακής ο "Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός" με μήνυμα «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!»...
Ο "Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός" δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού στην οποία συμμετέχει και η δική μας πόλη! Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Βασιλίσσης Όλγας) μπροστά από το άγαλμα. Στόχος όμως δεν είναι μόνο ο "δημόσιος θηλασμός..." (κάτι που ούτως ή άλλως θα γίνει) αλλά ο "μητρικός θηλασμός". Η δράση του "ταυτόχρονου" θηλασμού είναι απλά η αφορμή σε μια ευρεία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδιά τους! Προσκεκλημένες δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θηλάζουν σήμερα, αλλά και όσες υποστηρίζουν τον θηλασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.