Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μαυρά μαντάτα απο τις δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ


Η «βουτιά» για το κυβερνών κόμμα συνεχίζεται χωρίς τέλος μέσα σε ενάμισι μήνα έχασε άλλες δύο ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας στο δραματικό....

13,5% ενώ η ΝΔ βρίσκεται σταθερή στο 21,5%. Η επόμενη Βουλή, κατά την ίδια δημοσκόπηση, θα είναι εξακομματική το ΚΚΕ κόμμα λαμβάνει 9%, το ΛΑΟΣ 5.%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7.5% η «Δημοκρατική Αριστερά» 4%, οι Οικολόγοι πράσινοι 2.5% η Δημοκρατική συμμαχια 1.5% και το Άρμα πολιτων 2.5%.
Ολα αυτά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής»

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα αποτυπώνεται τοπολιτικό σκηνικό εντός του οποίου θα διαμορφωθεί η νέου τύπου "κυβέρνηση" . Το εύρημα που ξεχωρίζει συνίσταται στην δυσαρέσκεια κατά του Παπανδρέου για την αψυχολόγητη ιστορική πλέον απόφασή του περί δημοψηφίσματος, με το 79% των ψηφοφόρων να καταγγέλλει την απόφαση αυτή.Ως προς την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έχει διευρύνει το προβάδισμα στο +7,5% (από +5,8% που είχε δώσει η εταιρεία στην προηγούμενη έρευνά της στα τέλη του Σεπτεμβρίου μετά τη διεξαγωγή της ΔΕΘ), ενώ με την αναγωγή των αποτελεσμάτων επί των έγκυρων ψηφοδελτίων αφενός το προβάδισμα διαμορφώνεται στο +9,9% και αφετέρου προκύπτει επτακομματική βουλή με τις σημερινές κοινοβουλευτικές εκπροσωπήσεις, συν την Δημ.Αρ. και τους Οικολόγους Πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.