Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Και ο Σταϊνμάιερ τα "χώνει" στον Σαμαρά


Όσο ο Σαμαράς θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη διεξαγωγή εκλογών άμεσα, αφού πρώτα επικυρωθεί η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, τόσο πυκνώνουν οι φωνές από την Ευρώπη, που του... τα χώνουν. Ο Παπανδρέου κατάφερε το εξής απίθανο. Να συσπειρώσει τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης στο πλευρό της Μέρκελ, να αποτινάξει από πάνω του τη ρετσινιά του "επικίνδυνου" και να αναγάγει τον Σαμαρά ως το πρόβλημα της Ελλάδας, χωρίς αυτός να έχει πάρει την παραμικρή απόφαση! Έτσι λοιπόν, μετά τον Ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο των Χριστιανοδημοκρατών, κ. Μπροχ....




να ασκήσει πιέσεις στο κόμμα της ΝΔ ώστε η αξιωματική αντιπολίτευση να συνεργαστεί για την υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ από τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ.
Επικρίνοντας τη στάση της ΝΔ, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν η σοσιαλδημοκρατική αντιπολίτευση στη Γερμανία να ψηφίζει το πακέτο βοήθειας και οι Ελληνες συντηρητικοί να το απορρίπτουν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.