Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Παπουτσή με Πρυτάνεις εν όψει "Πολυτεχνείου"


Συνάντηση του (για πολύ λίγο ακόμη) υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή με Πρυτάνεις των ΑΕΙ της Αθήνας, ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με φόντο την έντονη φημολογία περί "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" μεταξύ ΚΝΑΤ - Αναρχικών και ΕΛ.ΑΣ....





«Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους.Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου», δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής.

Διαβάστε εδώ, την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για επικείμενα επεισόδια την ημέρα εκδηλώσεων μνήμης για το Πολυτεχνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.