Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Περίεργη φημολογία για επεισόδια στο Πολυτεχνείο


Μία περίεργη φημολογία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα σε πολύ κλειστούς κύκλους, τόσο του ΚΚΕ όσο και των Αντιεξουσιαστών, σχετικά με επικείμενα επεισόδια κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης για το Πολυτεχνείο. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης, ακριβώς επειδή δε θέλουμε να γίνεται η Αθήνα, πάλι, πεδίο πολεμικών συγκρούσεων, αποφασίσαμε στο planet-greece να δημοσιεύσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε στα υπ' όψιν, ακριβώς για γνωρίζουν όλες οι πλευρές ότι έχουν ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να αναλάβουν. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ό,τι...




κατά τη διάρκεια των τρίημερων εκδηλώσεων, δηλαδή στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου τα ΚΝΑΤ θα αναλάβουν, μαζί με άλλα μέλη του ΚΚΕ να περιφρουρήσουν αντί των αστυνομικών των ΜΑΤ το ιστορικό κτήριο της οδού Πατησίων.

Οι πληροφορίες που φθάνουν στο planet-greece αναφέρουν ότι στις τάξεις του ΚΚΕ επικρατεί κλίμα πόλωσης, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που οδήγησαν και στον θάνατο ενός οικοδόμου, μέλος του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα. Τα ΚΝΑΤ, φέρονται αποφασισμένα, όχι να προκαλέσουν, αλλά να μην αφήσουν στιγμή την αστυνομία να περιφρουρήσει το Πολυτεχνείο και ταυτόχρονα "να τσακίσουν", όπως λένε χαρακτηριστικά όποιον προβοκάτορα κουκουλοφόρο επειχειρήσει να εισβάλει.

Ταυτόχρονα, από το "στρατηγείο" των αντιπάλων καταφθάνουν συνεχώς ανησυχητικά μηνύματα σχετικά με το αν θα επιτρέψουν σε μέλη του ΚΚΕ να πατήσουν το πόδι τους για να αφήσουν έστω και ένα λουλούδι στο μνημείο, στο εσωτερικό του ιδρύματος.

Δυστυχώς, οι παραπάνω πληροφορίες, συγκλίνουν και με "μηνύματα" που διαρρέονται και από την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να... χαρτογραφήσει τις προθέσεις των μεν και τον δε.

Ευχόμαστε, όλοι να μας διαψεύσουν και τα παραπάνω να αποτελούν απλά κακή πληροφόρηση των συντακτών του planet-greece από "πηγές" που θέλουν να παίξουν άλλου είδους παιχνίδια. Εάν, ωστόσο, επιβεβαιωθούμε, θα μας βρουν όλοι οι υπαίτιοι απέναντί τους... κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.