Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση Σπηλιωτόπουλου στους "σκληρούς" της ΝΔ

Επίθεση στους «σκληρούς» της ΝΔ εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Εννέα». «Βεβαίως σε κάθε κόμμα υπάρχουν διάφορες γραμμές. Λογικό είναι. Διέκρινα ότι στο δικό μας κόμμα υπήρχε μία...
 
 σκληρή γραμμή του να μην τα βρούμε σε καμία των περιπτώσεων και να πάμε απευθείας σε εκλογές. Τη θεωρούσα μία γραμμή, η οποία μπορούσε να μας οδηγήσει στα βράχια. Ήταν μία γραμμή, η οποία δεν ήταν στην ηγεσία, δεν υπήρχε στα κεντρικά στελέχη, δεν ήταν από την πλειοψηφία. Ήταν περιφερειακή, από ανθρώπους που έβλεπαν αλλιώς τα πράγματα και για τη δική τους αγωνία», τόνισε.
Σχετικά ακόμη με την «πρωτοβουλία των 5» για κυβέρνηση συνεργασίας και το αν ο Αντώνης Σαμαράς τους «τράβηξε το αυτί» , ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε: «Δεν αισθάνθηκα ότι τράβηξε κανένας το αυτί. Εγώ προσωπικά δεν είχα αντιδράσεις. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί υπάρχει μία συναντίληψη. Αυτά, τα οποία θίξαμε ως προβληματισμούς με άλλους συναδέλφους, τους είδαμε να αποτυπώνονται στην ανακοίνωση του προέδρου της ΝΔ και στη μετέπειτα γενναία υπέρβαση που έκανε και έδωσε λύση. Γιατί μιλάμε για τράβηγμα αυτιών και δεν μιλάμε για την ανακούφιση, την υπέρβαση που έκανε;».
Για τo αν τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης πρέπει να είναι πολιτικοί ή τεχνοκράτες ανέφερε:

«Πρέπει να μπουν ικανά και έμπειρα στελέχη. Αν αυτά υπάρχουν στο χώρο της πολιτικής, υπάρχουν στο χώρο της αγοράς, θα κριθεί από αυτούς που έχουν συνολικά την ευθύνη της διαπραγμάτευσης. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμά της θα το κρίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.