Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Οι αγορές... ρίχνουν τον Μπερλουσκόνι


Ακόμη και η φημολογία ότι ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Σύλβιο Μπερλουσκόνι, βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα διεθνή χρηματιστήρια να παίρνουν τα πάνω τους...





Συγκεκριμένα, δύο δημοσιογράφοι του περιβάλλοντος του Ιταλού πρωθυπουργού δήλωσαν χωριστά ότι επίκειται η παραίτησή του.

«Το ότι ο Σίλβιο Μπρλουσκόνι παραιτείται είναι πλέον σαφές σε όλους, είναι ζήτημα ωρών, λεπτών, σύμφωνα με ορισμένους», ανέφερε ο Τζουλιάνο Φεράρα, διευθυντής της εφημερίδας Il Foglio, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Παράλληλα, ο Φράνκο Μπέκις έγραψε στο Twitter ότι επίκειται η παραίτηση Μπερλουσκόνι.
Βουλευτής του κυβερνώντος κεντροδεξιού συνασπισμού διέψευσε πάντως τις φήμες. «Μίλησα με τον πρωθυπουργό πριν από λίγο και μου είπε ότι οι φήμες για παραίτησή του είναι αβάσιμες», δήλωσε ο
Φαμπρίτσιο Τσικίτο.

Επίσης, το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA μετέδωσε ότι ο Μπερλουσκόνι διέψευσε τις φήμες.

Πάντως, πριν λίγο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, ο "καβαλιέρε" διέψευσε τις φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.