Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Όλοι ερωτεύονται την Πίπα

Στη λίστα με τους θαυμαστές της Pippa Middleton έβαλε εαυτόν ο ...
JustinTimberlake, που παραδέχθηκε σε συνέντευξή του τα αισθήματά του για πάρτη της! Τι κι αν ο τραγουδιστής είναι μία μαζί και μία χώρια με την Jessica Biel; Η αδερφή της Kate - Catherine του πήρε τα μυαλά...

«Είμαστε φαν της Pippa στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμπαθούμε ιδιαίτερα όλους τους Middleton και εδώ στα σταματήσω για να μην φανώ γλοιώδης…», λέει μεταξύ άλλων ο Justin στο βρετανικό «Esquire», ενώ δεν κρύβει ότι του αρέσει ΚΑΙ η σύζυγος του William. Άσε κάτω την δούκισσα καλέ - μόνο η αδερφή της είναι single (αν και οι φήμες λένε ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην της, Alex Louton)!

Πάντως, ο 30χρονος τραγουδιστής δεν είναι ο μόνος επώνυμος fan των οπισθίων της Pippa. Προ μηνών, ο Usher είχε παραδεχθεί πως η μικρή κόρη της οικογένειας Middleton είναι η πιο εκθαμβωτική και πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών, προσθέτοντας πως θα της ζητήσει να συναντηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.