Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πυροβόλησαν την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη

Σοκ στο χώρο της show biz από το πυροβολισμό και τον τραυματισμό της αδερφής της Όλγας Φαρμακη. Ως δράστης του περιστατικού φέρεται ο συντροφός της Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε...
και τραυμάτισε την αδερφή της συντρόφου του, Όλγας Φαρμάκη.  Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ με τραύμα στο πόδι και η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη. Η Γωγώ Φαρμάκη  μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον  επιχειρηματια στο νοσοκομείο, ενω στην συνέχεια ο 32χρονος πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε.
Το περιστατικό συνέβη στις 06:20 τα ξημερώματα ο Αλέξανδρος Αγγλούπας βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Αστυνομία ο δράστης, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, καθώς, την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.