Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ:Να παραμείνει η κυβέρνηση μέχρι να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα

Μιλώντας στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Χρήστος Πρωτόπαπας άνοιξε θέμα παραμονής της κυβέρνησης Παπαδήμου στην εξουσία, έως...


 ότου φανεί ότι μπορεί να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα. «Είναι μία προσωπική μου άποψη. Η κυβέρνηση χρειάζεται μία παράταση. Πρέπει να υπάρξει το πρωτογενές πλεόνασμα αλλιώς καήκαμε», είπε ο κ. Πρωτόπαπας, σημειώνοντας πως ήδη έχει χαθεί μία περίοδος περίπου δεκαπέντε ημερών για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Για τη διαδοχολογία στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Πρωτόπαπας πήρε σαφείς αποστάσεις από τους κυρίους Παπουτσή και Χρυσοχοΐδη που τοποθετήθηκαν δημόσια με τον πρώτο να λέει ότι θα πρέπει να ηγηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές και τον δεύτερο να ανακοινώνει μέσω του σταθμού μας ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία υπό προϋποθέσεις. «Η δική μου τακτική δεν συμπίπτει με την τακτική των κυρίων Παπουτσή και Χρυσοχοϊδη. Υπάρχει πρώτα θέμα πολιτικής για το ΠΑΣΟΚ. Το θέμα των προσώπων θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα» σημείωσε.

Για το θέμα των ενυπόγραφων δεσμεύσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο κ. Σαμαράς συμφώνησε επί της ουσίας της πολιτικής και χαρακτήρισε «υπερβολική» την πίεση των ευρωπαίων προς τον Πρόεδρο της ΝΔ.
«Δεν πιέζει το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Γιούνκερ τον Σαμαρά. Το θέμα είναι εθνικό. Δεν θα κρίνω εγώ τα παλαντζαρίσματα του Προέδρου της ΝΔ, αλλά η συμφωνία μπροστά στον Κάρολο Παπούλια δεν μπορεί να παρθεί πίσω με τερτίπια. Να βρει μία λύση, έχει τρόπους», υποστήριξε ο κ. Πρωτόπαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.