Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:Ο Παπανδρέου προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο των βουλευτών

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον Real Fm και στην Κάτια Μακρή, τόνισε ότι τα τελευταία γεγονότα του δίνουν την εικόνα ενός Παπανδρέου που προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο των βουλευτών του απόψε και κάποια στιγμή έχει στο νου του να οδηγήσει την υπόθεση σε ναυάγιο και να το αποδώσει στον Αντώνη Σαμαρά. «Αντίθετα», όπως είπε...


 «βλέπω συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ που, όταν μιλάνε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, το εννοούν και θα το στηρίξουν».

Σχετικά με την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, είπε ότι ο πρωθυπουργός ούτε τρελός είναι ούτε μικρόνους. Σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου με μία κίνηση ακραίου τακτικισμού προσπάθησε τα δικά του αδιέξοδα να τα κάνει αδιέξοδα της χώρας ολόκληρης και της Ευρώπης.

Για την προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση που προτείνει η ΝΔ ανέφερε ότι μια τέτοια κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει στις Βρυξέλλες και να επαναθέσει συνολικά το πρόβλημα της Ελλάδας, ενώ ανέφερε ότι, αν πραγματικά ήθελε ο Γιώργος Παπανδρέου να συμμετάσχει στην πρόταση Σαμαρά, θα του έλεγε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας να συζητήσουν τις λεπτομέρειες κι εκεί θα έθετε το θέμα του χρονοδιαγράμματος. «Έχω τη βεβαιότητα, επειδή ο Αντώνης Σαμαράς διακρίνεται από υπευθυνότητα, ότι εκεί θα βρισκόταν λύση», δήλωσε ο τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.