Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οι Χριστιανοδημοκράτες "αδειάζουν" τον Σαμαρά


Όσο ο Σαμαράς επιμένει στην άμεση προσφυγή στις κάλπες, τόσο το πολιτικό αδιέξοδο συνεχίζεται. Όμως, πλέον, δέχεται πυρά και από τους Χριστιανοδημοκράτες. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση, πριν λίγο, του Ευρωβουλευτή Χριστιανοδημοκράτη και συνοτνιστή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομματος για την εξωτερική πολιτική, Έλμαρ Μπροκ, ο οποίος με χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα τον χαρακτήρισε ανεύθυνο...





«Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, καλώντας τον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει πλήρως το πακέτο στήριξης για την Αθήνα.

«Δεν υπάρχει τίποτε πλέον προς διαπραγμάτευση» είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας «πως δεν είναι ώρα για κομματικό πόλεμο χαρακωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.