Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο νέος firefox 8 είναι εδώ! Κατεβάστε τον από το planet-greece


Την 8η ημέρα του μήνα διάλλεξε η Mozilla για να δώσει προς διάθεση στους χρήστες τον νέο firefox 8. Τα εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένα e-mail που έλαβε η εταιρεία, από χρήστες που την εμπιστεύονταν επί σειρά ετών, έκαναν τους προγραμματιστές της...




να πάρουν... φωτιά και να δώσουν τον νέο firefox, μόλις λίγες εβδομάδες μετά το update του - κατά κοινή ονολογία - αποτυχημένου 7.

Ο Firefox 8 δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στα add-ons. Η αυτόματη ανανέωση των προσθηκών τρίτων κατασκευαστών δεν είναι εφικτή πλέον με το νέο browser, έτσι θα πρέπει οι χρήστες να εγκρίνουν πρώτα την εγκατάσταση τους. Αλλαγές έγιναν και στη διαχείριση των tabs ενώ προστέθηκε και αναζήτηση στο Twitter.

Στους νεωτερισμούς περιλαμβάνεται και η διαδικασία αυτόματου update στο στιλ του Chrome – θα πρέπει να ενεργοποιηθεί στην έκδοση 8 ενώ θα είναι on από default στην έκδοση 9 – όπως και η ταχύτερη εκκίνηση του browser.

Πατήστε στην εικόνα για να τον κατεβάσετε/ free download mozilla firefox 8 final

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.