Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Άστεγοι εργαζόμενοι κοιμούνται στο ALTER [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ]


Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από όλα όσα συμβαίνουν στο ALTER, μόνο θλίψη και οργή προκαλούν. Θλίψη γιατί άνθρωποι που ήταν κύριοι στις υποχρεώσεις τους έμειναν κυριολεκτικά άστεγοι και οργή γιατί κανείς από τους κυβερνώντες δεν έχει στριμώξει τους Κουρή και Γιαννίκο...




προκειμένου να πάρει τέλος το δράμα των εργαζομένων και να εισπράξουν κανονικά όχι τίποτα δώρα, όχι κανένα μπόνους, αλλά τα δεδουλευμένα τους!

Αυτή τη στιγμή, στο Alter υπάρχουν τουλάχιστον 5 άνθρωποι, οι οποίοι ξεσπιτώθηκαν! Χρωστούν παντού, δεν είχαν να πληρώσουν όχι το ενοίκιο αλλά κανέναν λογαριασμό και πλέον κοιμούνται και τρων μέσα στο κανάλι!

Εδώ και μία εβδομάδα, το κανάλι τελεί υπό κατάληψη. Δε μεταδίδεται πρόγραμμα και εκπέμπουν συνεχώς κάρτες με τα αιτήματά τους. Δείτε το νέο βίντεο με τα αιτήματα των εργαζομένων, από το planet-greece, όπως ακριβώς μεταδίδεται από τον αέρα του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.