Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Φωνάζει ο Εργοτέλης για τη νίκη του Ατρομήτου


Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο με τον Εργοτέλη να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δε δόθηκε στο...


87 όταν ο Ζουέλα φάνηκε να ανατρέπει τον Φραγκουλάκη, αλλά ο διαιτητής Σέλιμος δεν έδωσε την παράβαση.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και είχε δύο φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο με καλύτερη εκείνη του Τάτου, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την δεξιά γωνία του Καβουσάκη.

Η πίεση των κυανόλευκων απέφερε καρπούς στο 16', όταν μετά από γύρισμα του Επσταϊν από δεξιά, ο Χίμπλινγκερ στην προσπάθεια του να διώξει έκανε το λάθος, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μήτρογλου που από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο στο Περιστέρι.

Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 44', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Χίμπλινγκερ από το ύψος της μικρής περιοχής επιχείρησε το γυριστό, αλλά ο Ιτανζ εντυπωσιακά με τα πόδια πάνω στη γραμμή έδιωξε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έδωσε χώρους στον Εργοτέλη που έψαχνε την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε επί της ουσίας να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ, ενώ οι κυανόλευκοι προσπαθούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στην κόντρα.

Καλή ευκαιρία έχασε ο Μπρίτο στο 73', ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Βραζιλιάνος αφενός αιφνιδιάστηκε και αφετέρου καθυστέρησε με συνέπεια ο Σασιασβίλι να βάλει την προβολή και να σώσει τους Κρητικούς.

Οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 87' και ίσως έχουν δίκιο, όταν ο Φραγκουλάκης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά με τον Ζουέλα να φαίνεται να τον ανατρέπει, αλλά ο διαιτητής Σέλιμος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.