Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Βελόπουλος:πρόκειται για σύγκρουση γεωστρατηγικών συμφερόντων Ρωσίας – Αμερικής

Για σύγκρουση γεωστρατηγικών συμφερόντων Ρωσίας – Αμερικής στο πρόσωπο του Εφραίμ έκανε λόγο ο Κυριάκος Βελοπούλας στον Real Fm. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνισε ότι...

η απόφαση για προφυλάκιση του ηγουμένου ελήφθη αμέσως μετά το ταξίδι του Εφραίμ στη Ρωσία και τη συνάντηση του γέροντα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Μιλάμε για όλη την αυστηρότητα του νόμου, ενώ κανένας πολιτικός δεν έχει μπει μέσα σιδεροδέσμιος», δήλωσε ο κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας ότι η δικαιοσύνη θα μπορούσε να περιμένει μετά τις γιορτές. Παράλληλα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έθεσε θέμα «ηθικής τάξης» για τον κύριο Πεταλωτή και ζήτησε να παραιτηθεί.

1 σχόλιο:

  1. Ασε ρε Βελοπουλε αρκετα σε ανεχθηκαμε παγαινε να ουρλιαξεις στην TV να πουλησεις και να οικονομησεις.Αντε χασου απο εδω που παριστας τον βουλευτη σκατο-πλασιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.