Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γαρμπή: "Ασφαλές σεξ γιατί η ζωή είναι πολύτιμη"

Την ευαίσθητη πλευρά της δείχνει για ακόμα μία φορά η Καίτη Γαρμπή, που, με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τον φονικό ιό....
Στις σελίδες της στο Facebook η τραγουδίστρια έβαλε ως φωτογραφία προφίλ την κόκκινη κορδέλα - σήμα κατατεθέν της ημέρας και κοινοποίησε μία σελίδα με τα συμπτώματα, τον τρόπο μετάδοσης και την προστασία από τον HIV.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ανησυχία της για τα στοιχεία - σοκ σχετικά με τον ιό στη χώρα μας: «Διαβάζω με λύπη μου πως η πορεία του AIDS στη χώρα μας έχει αυξηθεί κατά 52,7% και 1.250% στον πληθυσμό των χρηστών ναρκωτικών», έγραψε.

«Ενημέρωση και προφύλαξη! Ασφαλές SEX γιατί η ζωή είναι πολύτιμη και όμορφη... πολύ όμορφη!», είναι το μήνυμα της Καίτης προς τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.