Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ποιά εγκατέλειψε το dancing on ice

Η γνωστή ηθοποιός Χρίστινα Παππά τραυματίστηκε την Πέμπτη (15/12) κατά τη διάρκεια προπόνησης και την επόμενη μέρα η ίδια επιβεβαίωσε στην εκπομπή Μίλα την αποχώρησή της από το Dancing On Ice....
"Το Dancing τελειώνει εδώ για μένα, αλλά νιώθω νικήτρια γιατί το να σε αγαπάει ο κόσμος είναι μεγάλο δώρο", είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός θα πρέπει να μείνει 3 μήνες ακίνητη στο κρεβάτι αφού υπέστη κάταγμα στον κόκκυγα. Επιπλέον, δε θα περπατά και θα πρέπει να κάθεται σε ειδικό μαξιλάρι.

Η ίδια εξέφρασε μεταξύ των άλλων την ανησυχία της για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες.

"Με το θέατρο θα δω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να κρεμάσω τόσους ανθρώπους, νιώθω υπεύθυνη. Μπορεί να πηγαίνω και να μην κάνω τα χορευτικά μου", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.