Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

H Μούσχουρη είναι Γερμανίδα

''Η Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια''
Στις δηλώσεις της Νανάς Μούσχουρη σε γερμανική ιστοσελίδα αναφέρθηκε ένας ακόμα διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας καλλιτέχνης, ο Ντέμης Ρούσσος, που μίλησε στο δελτίο του STAR....
O Ντέμης Ρούσσος δήλωσε: ''Η κυρία Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια, δεν έχει το ελληνικό μέσα της. Πότε το έχει και πότε δεν το έχει η Νανά. Η Νανά δεν ξέρεις ποτέ! Πότε είναι βέρα Ελληνίδα, πότε είναι κόντρα. Επειδή ζει στη Γερμανία εκεί πέρα, στην Ελβετία, πάει με αυτούς. Δεν βλέπει τα χάλια που έχουμε εμείς κάτω, που οι άνθρωποι υποφέρουν. Κι εγώ εκτός Ελλάδος ζω, αλλά σκέφτομαι πολύ διαφορετικά''.

H κ. Μούσχουρη πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει: ''Καταλαβαίνω απόλυτα το θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται. Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.