Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ωχ! Τα iPhone4 παίρνουν φωτιά. Δεύτερο περιστατικό.


BrazilianBurningIPhone Δεύτερο iPhone 4 που παίρνει φωτιά, στη Βραζιλία αυτή τη φορά Απ’ ότι φαίνεται η Αυστραλία δεν είναι η μόνη χώρα που έχουν δει το περιστατικό ανάφλεξης του iPhone 4. Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη...


Βραζιλία, όπου η συσκευή ενώ ήταν συνδεδεμένη για μια μέρα με τον φορτιστή ξεκίνησε να βγάζει καπνό και σπινθήρες, οι οποίοι έκαψαν τον ιδιοκτήτη στο πρόσωπο και στο χέρι ενώ κοιμόταν.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βραζιλίας, ο ιδιοκτήτης του δεν τραυματίστηκε αλλά εκνευρίστηκε με την εταιρεία. Η συσκευή κατασκευάστηκε στη Γαλλία, όπου το 2009 ένας έφηβος ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε από θραύσμα γυαλιού στο μάτι, όταν το iPhone της φίλης του άρχισε να σφυρίζει και εξερράγη η οθόνη.

Ωστόσο, η Apple δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τα παραπάνω περιστατικά.

πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.