Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χειροπέδες για τους ιδιοκτήτες των εκπαιδευτηρίων Καργάκου

http://www.magfilms.gr/wp-content/uploads/2010/11/ekpaideutiria-kargakou.jpg

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών θα οδηγηθούν αύριο, Τετάρτη, δύο 44χρονοι επιχειρηματίες (ένας άνδρας και μία γυναίκα), που συνελήφθησαν το πρωί στη Δροσιά Αττικής για οφειλές προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, πρόκειται για τους...


Μαυρομάτος Νικόλαος του Ιωάννη και την (προφανώς αδελφή του) Γεωργία.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 175.352,57 ευρώ για τον καθένα.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

1 σχόλιο:

  1. και αργησαν να τους συλλαβουν!!!! αλλα ως γνωστον θα βγουνε παλι "λαδι" αλοιμονο στους εργαζομενους που εχασαν τις δουλειες τους και ακομα δεν εχουν πληρωθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.