Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Βαριά καμπάνα από την UEFA στον ΠΑΟΚ


Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε το «Δικέφαλο του Βορρά» με πρόστιμο 50.000 ευρώ και αποκλεισμό...


ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συν ένα πρόστιμο 200.000 ευρώ με μονοετή αναστολή, ωστόσο, έδωσε το «πράσινο φως» για να συνεχίσει την προσπάθειά του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει κανονικά τις δύο αναμετρήσεις της φάσης των «32» με την Ουντινέζε, πληρώνοντας, σε πρώτη φάση, πρόστιμο 50.000 ευρώ. Στο χρονικό διάστημα της αναστολής (ένα χρόνο) κι εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορέσει να παρουσιάσει έναν φάκελο με όσα αξιώνει το financial fair play, τότε θα κληθεί να πληρώσει άλλες 200.000 ευρώ, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα του επιβληθεί τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους.
Η επόμενη εξέταση του σχετικού φακέλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνει τον Ιούνιο.
Στη Γενεύη βρέθηκαν ο πρόεδρος της εταιρείας, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο υπεύθυνος επί των οικονομικών της ΠΑΕ, Αλκης Μαυροφρύδης κι ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.