Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμάζει αγωγές ο Κουλούρης.

Έξαλλος μας απάντησε στο τηλέφωνο ο Κίμωνας Κουλούρης και μας έδωσε τη δική του εκδοχή για το χθεσινοβραδινό περιστατικό.Ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται πως...


 δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού και όλα όσα διαρρέονται γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού.Δε μας ανέφερε βέβαια το πως ξεκίνησε το περιστατικό και τι προηγήθηκε μέχρι να βάλει εμπρός και να επιχειρήσει να φύγει.Απειλεί μάλιστα με αγωγές το site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου zougla.gr λέγοντας ότι τον πήραν τηλέφωνο και τον κατέγραψαν χωρίς να τον ενημερώσουν και στη συνέχεια δημοσιοποίησαν τη συνομιλία τους.
Από αστυνομικής πλευράς, σχηματίζεται δικογραφία και αν προκύψει κάποια σοβαρό αδίκημα, όπως για παράδειγμα τροχαίο με εγκατάλειψη, θα ασκηθούν διώξεις.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.