Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Λίστα αναμονής για το... χρηματοκιβώτιο


Σε λίστα αναμονής για ένα χρηματοκιβώτιο μπαίνουν πολλοί Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες και να τα κρατούν με ασφάλεια στο σπίτι τους. ...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας επιλέγουν να αγοράσουν χρηματοκιβώτιο και να φυλάξουν εκεί τις οικονομίες τους.

Κάθε φορά που φουντώνουν τα σενάρια περί χρεοκοπίας και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τα χρηματοκιβώτια ξεπουλάνε και ορισμένοι πολίτες βάζουν ακόμη και… μέσο για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο θησαυροφυλάκιό τους.

Τα χρηματοκιβώτια κοστίζουν από 50 ευρώ έως 10.000. Ένα καλό χρηματοκιβώτιο τιμάται γύρω στα 300 με 500 ευρώ. Όσο για τους επίδοξους… ληστές, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν θέλουν να σηκώσουν ακόμη και ένα απλό, οικιακό χρηματοκιβώτιο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους… κομπρεσέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.