Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Το αντρικό σημείο G όντως υπάρχει!

Μπορεί ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά οι γυναίκες το ξέρουν. Το συζητούν συχνά μεταξύ τους, απλά περιμένουν από σένα να το ζητήσεις, ή την κατάλληλη στιγμή να το αποδεχτείς – γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ελαφρώς ταμπού.... Μιλάμε για την ανακάλυψη του αντρικού σημείου G. Ναι αγαπητοί μου, υπάρχει. Κι όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσει κανείς –και ειδικά η σύντροφός σας. Είναι φανερό. Το σημείο G στους άντρες είναι ο περίφημος αδένας του προστάτη.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε μέσες άκρες πού βρίσκεται ο περίφημος «αποκλειστικά αντρικός» αδένας, ο οποίος εκτός των άλλων είναι υπεύθυνος για την "παρασκευή" των υγρών κατά την εκσπερμάτιση. Κι αυτό ακριβώς τον κάνει θέμα ταμπού, καθώς για την πλειοψηφία των αντρών η περιοχή γύρω ή μέσα στον πρωκτό θεωρείται απαγορευμένη, για ευνόητους λόγους. Ψυχραιμία. Το ότι υπάρχει ένα σημείο απόλαυσης στην συγκεκριμένη περιοχή που αποτελεί bonus για τη σεξουαλική σου ζωή δε σημαίνει ντε και καλά πως έχεις πάρει διαβατήριο για τη gayland. Επίσης η άρνηση που έχουν πολλοί άντρες να νιώσουν κάτι να μπαίνει μέσα τους (εστω κι αν είναι το δάχτυλο της συντρόφου) αποτελεί επίσης ταμπού. Ανησυχούν για θέματα υγιεινής, τους κάνει να νιώθουν βρώμικοι ή το θεωρούν εξευτελιστικό. Σεβαστό. Από την άλλη όμως, είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα πάντα για τη δική μας ευχαρίστηση – και δε θα διστάσουν καθόλου, προκειμένου να ανταποδώσουν τις δικές σου στοματικές περιπτύξεις. Πολύ δε περισσότερο, τους ερεθίζει αφάνταστα να νιώθουν πως έχουν τον έλεγχο του οργασμού σου. Οπότε, στη χειρότερη, μισή ντροπή δική τους. Αλλωστε, όταν μοιράζεσαι τα πάντα με τη σύντροφό σου, δεν είναι τίποτε μεμπτό. Και στο κάτω κάτω, έχεις κι εσύ δικαίωμα σε έναν …αστρονομικό οργασμό – γιατί σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι επιστήμονες, θα δεις τη Μεγάλη Αρκτο κι άλλα άστρα την ώρα που θα τελειώνεις με αυτό τον τρόπο.

Ας το δούμε λοιπόν τουλάχιστον εγκυκλοπαιδικά, στη θεωρία. Εχεις δαπανήσει χρόνο και εκατομμύρια κύτταρα φαιάς ουσίας προκειμένου να ανακαλύψεις το περίφημο σημείο G στις γυναίκες. Πώς να το ψάχνεις, πώς να το ερεθίζεις, πόση ώρα να το δουλεύεις… ούτε πτυχιακή να παρέδιδες. Το αντρικό αντίστοιχο του γυναικείου σημείου G, ο προστάτης, είναι πάντως πιο εύκολο να το ανακαλύψεις.
Για πολλούς από εμάς, ο ερεθισμός της περιοχής γύρω από τον πρωκτό (γνωστή και ως περίνεο) με τη βοήθεια ενός χαλαρού μασάζ με τα δάχτυλα είναι γνωστό πως προκαλεί διέγερση. Κάποια από τις παρτενέρ σου πιθανόν να το επιχείρησε κάποια στιγμή. Ωστόσο ο ίδιος ο προστάτης, ένας αδένας μεγέθους καρυδιού πέντε πόντους εντός των τοιχωμάτων του πρωκτού είναι εκείνος που στην ουσία προκαλεί την εντονότερη διέγερση. Αλλά γι αυτό απαιτούνται σίγουρα τα εξής:

Να νιώθεις άνετα και εξοικιωμένος με την ιδέα
Να το θέλει η παρτενέρ σου
Να χρησιμοποιήσετε κατάλληλο λιπαντικό
Να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν είναι ό,τι καλύτερο)

Από εκεί και πέρα ο κατάλληλος πειραματισμός είναι εκείνος που θα σου δώσει ένδειξη τι ακριβώς θες. Σύμφωνα με σεξολογικές έρευνες, άλλοι άντρες διεγείρονται περισσότερο όταν ασκείται πίεση με το δάχτυλο πάνω στον αδένα, ενώ άλλοι προτιμούν απαλές κινήσεις του δαχτύλου μέσα έξω, παράλληλα με την κίνηση προς τα πάνω (σαν να γνέφεις σε κάποιον «έλα εδώ»). Αλλοι άντρες πάλι προτιμούν έναν συνδιασμό των δυο, όπως ακριβώς και οι γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο αν «παίζεις» με πολλούς τρόπους χρησιμοποιώντας το στόμα και τα δάχτυλά σου. Θέμα γούστου. Γεγονός είναι πως πρέπει να δώσεις στο σώμα σου την ευκαιρία να αντιδράσει – κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αν είσαι σφιγμένος. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις πως ο αδένας αυτός διογκώνεται (αντίστοιχα με την κλειτορίδα) όταν υπάρχει σεξουαλικός ερεθισμός, γι αυτό το καλύτερο είναι να έχετε ξεκινήσει τα προκαταρκτικά – και σίγουρα ένα καλό στοματικό βοηθάει. Το καλύτερο όμως από όλα, είναι σίγουρα ένα στοματικό κατά τη διάρκεια, ή ένα ιεραποστολικό την ώρα που σε «χαϊδεύει» από πίσω με το δάχτυλό της. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οργασμός είναι τουλάχιστον 30% πιο έντονος από αυτόν που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Εκεί σίγουρα θα πάρεις πτυχίο αστρονομίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.