Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

NBA: Τα αποτελέσματα των αγώνων [ΒΙΝΤΕΟ]


Δείτε τα αποτελέσματα στον πλανήτη ΝΒΑ, εκεί που το μπάσκετ είναι γιορτή και παρακολουθείστε σε βίντεο τα highlights...




Την 9η συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/01) οι Σπερς, επικρατώντας στο Σαν Αντόνιο των Σανς με 102-91, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της έδρας τους.
Πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για τους Γούοριορς, έβδομη νίκη στα τελευταία 8 ματς για τους Τζαζ, αυτή τη φορά επί των Νάγκετς στο Ντένβερ.
Οι Ντάνκαν (24 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 2 κοψίματα) και Τόνι Πάρκερ (17 πόντοι, 9 ασίστ) συνεργάστηκαν άψογα και οδήγησαν την ομάδα τους στην επικράτηση με τους (20 πόντοι, 10 ασίστ) Γκόρτατ (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ), να το “παλεύουν” δίχως ωστόσο να καταφέρουν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους.
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή σεζόν πανηγύρισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας των Πίστονς στο Ντιτρόιτ. Ο Ντέιβιντ Λι πέτυχε 24 πόντους, ο Μόντα Έλλις πρόσθεσε 22 και οδήγησαν την ομάδα τους εκ τους ασφαλούς προς τη νίκη. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε μονάχα ο Γκρεγκ Μονρό με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.