Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το πιο γλυκό επάγγελμα του κόσμου


Το πιο γλυκό επάγγελμα του κόσμου

Η Σου Στόουν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το πιο γλυκό επάγγελμα στον κόσμο. Η 53χρονη Βρετανίδα εργάζεται εδώ και 27 χρόνια ως... δοκιμάστρια σοκολάτας! Δουλεύει σε σοκολατοβιομηχανία και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, δοκιμάζοντας κάθε μέρα 20 είδη σοκολάτας....

«Αυτό που πραγματικά απολαμβάνω είναι η έκφραση στα πρόσωπα των ανθρώπων όταν τους εξηγώ ποιο είναι το επάγγελμά μου», λέει η Σου. «Θα περίμενε κανείς να έχω σιχαθεί τη σοκολάτα μετά από τόσα χρόνια, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

Όσο για τις θερμίδες που συνεπάγεται το επάγγελμα, η Σου λέει ότι είναι τόσο δραστήρια, ώστε καίει τις θερμίδες που παίρνει τρώγοντας σοκολάτα. Γι αυτό έχει επιλέξει να πηγαινοέρχεται στη δουλειά με τα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.