Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ρε τον αφιλότιμο τον ποδοσφαιριστή.Πυροβόλησε φίλαθλο που του την "είπε".

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό!
Σε αγώνα του Β' Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Πέλλας, ένας 31χρονος ποδοσφαιριστής, αφού λογομάχησε με έναν οπαδό, πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε!...

Στην αναμέτρηση του Ηρακλή Άσπρου με τον Μακεδονικό Άγρας, λίγο μετά το φινάλε, ένας 46χρονος οπαδός μίλησε στον ποδοσφαιριστή με άσχημα λόγια με αποτέλεσμα, ο παίκτης να βγάλει ένα όπλο και να τον τραυματίζει με σφαίρες και στα δύο πόδια.
Ο δράστης έτρεξε αμέσως και διέφυγε τη σύλληψη με την αστυνομία να τον αναζητά, ενώ ο 46χρονος είναι πλέον στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση.
Το όπλο που άνηκε στον αδελφό του χρήση νόμιμα καθώς είχε άδεια, κατασχέθηκε.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπο της Αστυνομίας αναφέρει:
«Χθες (26.02.2012) και περί ώρα 17:00΄ , στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου Πέλλας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Β' Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πέλλας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Άσπρου - Μακεδονικού Άγρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 31χρονος ημεδαπός αρχικά λογομάχησε με 46χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 46χρονο στα πόδια τέσσερις - πέντε φορές με πιστόλι προκαλώντας του τραύματα και στα δύο πόδια.
Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και παραμένει για νοσηλεία.
Το πιστόλι, το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του δράστη, κατασχέθηκε.
Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αθλητισμού.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας».
 
πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.