Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου και προσχωρεί σε άλλο κόμμα"


Διαβάστε σε ποιο κόμμα πηγαίνει

Τα πάνω κάτω έρχονται στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, οι οποίες προέρχονται από...



τρεις διαφορετικές πηγές, τόσο από ανθρώπους κοντά στην Διαμαντοπούλου, όσο και από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Φώτη Κουβέλη.

Ναι, καλά διαβάσατε. Και οι τρεις πλευρές μάς ανέφεραν ότι η Άννα Διαμαντοπούλου θα αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και θα προσχωρήσει στη Δημοκρατική Αριστερά, του Φώτη Κουβέλη!

Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διαμαντοπούλου κατά πάσα πιθανότητα ΔΕ θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, με κανένα κόμμα! Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξει τη ΔΗΜΑΡ επειδή ήδη έχουν συμφωνήσει να κατέβει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών;

3 σχόλια:

  1. ΄Οχι,΄Οχι, είναι αβάσταχτο να αποψιλώνεται το ΠΑΣΟΚ απο τέτοιες στελεχάρες.Μακρύς ο δρόμος της αγωνίας μέχρι να το ανακοινώση επίσημα η πολύπλαγκτος γεροντομπεμπέκα (θηλυκό του μπουμπούκος).Χάνεται μια φρέσκια (απο το φρέσκο που τους χρειάζεται)πολιτικός της κολοτούμπας και της νηπιακής ίντριγκας.Στίς δημοσκοπήσεις που θα ακολουθήσουν θα καταφανή η καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ μετά την βαρύγδουπη αποχώρηση.Καμμιά δεκαπενταριά τέτοιες αποχωρήσεις και το ΠΑΣΟΚ θα ξαναπιάσει διψήφιο.΄Αμποτε να τολμήσουν κι΄άλλοι πολιτικάντηδες τύπου "σοβαρής"-λέμε τώρα-Αννούλας του χιονιά κυριολεκτικά και μεταφορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αρχιζει και στελεχονεται με τετοια στελεχη η ΔΗΜΑΡ τοτε μας δουλευουν και αυτοι. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥς ΨΗΦΙΣΩ.Τελικα ολοι ιδιοι ειναι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη φίλε μου...αλλά αυτό περίμενες για να μην τους ψηφίσεις;;; όταν έπαιρνε τη Ρεπούση ο γίγας-Κουβέλης ήσουν σύμφωνος;;; Έλεος πια...όχι ψήφο στα κοινοβουλευτικά κόμματα...άϊντε πια και μετά λένε ότι έχει ξυπνήσει ο νέο-Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.