Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Επεισόδια με μαχαιριές χούλιγκαν και τραυματίες οπαδούς και αστυνομικούς


Μαχαιριές, τραυματίες, χάος. Για ακόμη μία φορά χούλιγκαν σφάχτηκαν μεταξύ τους και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Ο ανηλεής πόλεμος συνεχίζεται. Αυτή τη φορά...



τα εκτατεμένα επεισόδια έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα βόλεϊ του κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ΑΕΚ-Γαλατασαράι στο κλειστό της Γλυφάδας.

Περίπου 150 άτομα επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, με συνέπεια να ξεκινήσουν άγριες συμπλοκές με την αστυνομία, που έκανε χρήση χημικών.

Άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ, που βρίσκονταν ήδη μέσα στο κλειστό βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, μετατρέποντας την περιοχή σε πεδίο μάχης.

Οι νεαροί προχώρησαν σε μεγάλες ζημιές εντός κι εκτός γηπέδου, ενώ οι δυνάμες των ΜΑΤ προχώρησαν στη σύλληψη 25 ατόμων.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια, σύμφωνα με την αστυνομία, σε μικρή απόσταση από το κλειστό γυμναστήριο, βρέθηκε τραυματισμένος από μαχαίρι στον γλουτό ένας 30χρονος αλλοδαπός - οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο 30χρονος πήγαινε με τον αδελφό του στο γήπεδο, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών που εκτιμάται ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και είχαν στήσει ενέδρα στο σημείο για να επιτεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Για την ιστορία, η Ένωση ηττήθηκε με 3-0 σετ κι αποκλείστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.