Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Kate Upton βγαίνει με τον Mark Sanchez;

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Mark Sanchez είναι ζευγάρι με το κορίτσι που κοσμεί το εξώφυλλο του Sports Illustrated, την Kate Upton. Το μοντέλο δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την υποτιθέμενη σχέση τους, αντιθέτως τροφοδοτεί τις φήμες…

Η 19χρονη Kate κάθε φορά που την ρωτούν για την υποτιθέμενη σχέση της απαντά διφορούμενα. Το TMZ ρώτησε την ξανθιά καλλονή αν έχει σύντροφο κι εκείνη απάντησε: «Εσείς τι πιστεύετε;».

Σε μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση, «βγαίνεις με τον Mark Sanchez», το μοντέλο της Victoria Secret αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω! Πιστέψτε ό,τι θέλετε!».

Οι φήμες ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν το New York Post ανέφερε ότι ο διάσημος παίχτης των Jets της Νέας Υόρκης επισκέπτεται συστηματικά την Kate στο διαμέρισμά της αργά τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.