Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Εξαιρετικά σπάνιο ροζ διαμάντι 12,76 καρατίων έρχεται στο φως

Ο πολύτιμος λίθος ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία και είναι ένας από τους ακριβότερους που έχουν βρεθεί ποτέΟ πολύτιμος λίθος ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία και είναι ένας από τους ακριβότερους που έχουν βρεθεί ποτέ...
Ένα απαράμιλλης οικονομικής αλλά και αρχειακής αξίας ροζ διαμάντι ήρθε στο φως από ανθρακωρύχους στην Αυστραλία. Το σπάνιο ορυκτό των 12,76 καρατίων, είναι ένα από τα ακριβότερα που ανακαλύφθηκαν ποτέ. Φέρει το όνομα Argyle Pink Jubilee (Αργιλώδες Ροζ Ιωβηλαίο) και η αξία του αποτιμάται στα 10 εκατ. δολάρια.
Η εταιρεία που λειτουργεί το συγκεκριμένο ορυχείο δεν έχει ξαναβγάλει στο φως κάτι τέτοιο εδώ και 26 χρόνια και όπως υποστηρίζουν οι γεωλόγοι ίσως δεν ξαναδούμε κάτι τέτοιο για χιλιάδες χρόνια ακόμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.