Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

http://4.bp.blogspot.com/-mAWjbgityj0/Tw4HQw9vY_I/AAAAAAAAZtU/wZg2LcS1rxk/s1600/%25CE%2595%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%25A3.jpg
Αγαπητό planet-greece...

Σε μία ιδιαίτερης βαρύτητας και ιστορικής σημασίας απόφαση όπου διακυβεύεται η συνέχεια και η προοπτική της Ναυπηγικής Βιομηχανίας της χώρας , καλείται σήμερα η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών και το ΥΠΕΘΑ να αποφασίσει για την τύχη 1300 εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σύρου...



Η πολύμηνη Κυβερνητική Αδράνεια , ο χρηματοπιστωτικός αποκλεισμός , οι επιχειρηματικές αστοχίες και μια πρωτοφανή Παραλυτική Συναρμοδιότητα μεταξύ των εμπλεκομένων Υπουργών οδήγησε την Μεγαλύτερη Ναυπηγική μονάδα της Ελλάδας (μετά τον εμπορικό αποκλεισμό του ναυπηγείου Σκαραμαγκά ) στην Κατάρρευση και στον Αφανισμό .

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να βουλιάζουμε καθημερινά , να παραμένουμε απλήρωτοι και να αντιμετωπίζουμε πλέον το φάσμα του λουκέτου και της ανεργίας .

Οι εργαζόμενοι εξαντλώντας όλα τα περιθώρια διαλόγου στην κατεύθυνση βιώσιμης λύσης για την συνέχεια της λειτουργίας μας , αναμένουν την δηλωμένη πολιτική βούληση του ΥΠΕΘΑ να εξευρεθεί λύση , να αποτυπωθεί και εμπράκτως και να παραμείνει ανοικτή μία υγιής επιχείρηση η οποία μπορεί να γίνει πάλι ενεργητική και προσοδοφόρα και να διασφαλίσει τις θέσεις απασχόλησης αλλά και τα συμφέροντα της Εθνικής μας οικονομίας .

Εμείς οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας είμαστε εδώ και κανείς δεν θα καταφέρει να ενοχοποιήσει το δικαίωμά μας στην Ελπίδα στην Δουλειά και στων Αγώνα .

Είμαστε η Κινητήρια Δύναμη της Ανάπτυξης και όχι η καύσιμη ύλη των σκοπιμοτήτων .


ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ …….. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.