Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 5 ομόλογα της Goldman Sachs εξαιρέθηκαν από το κούρεμα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Απίστευτες κουβέντες στη Βουλή!

Κι όμως, 5 ομόλογα της Goldman Sachs εξαιρέθηκαν από το κούρεμα των ομολόγων! Γιατί; Ήταν άραγε μέρος της μυστικής συμφωνίας για την αποπληρωμή του μυστικού δανείου, που είχε δώσει στην Ελλάδα επί Σημίτη, για τα μαγείρεμα των λογιστικών στοιχείων, προκειμένου να μπει η χώρα στη ζώνη του ευρώ....



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών, κατηγορώντας τον πως δεν λέει την αλήθεια, ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Φινλανδίας και του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Τόνισε, επίσης, ότι πέντε ομόλογα της Goldman Sachs εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία του "κουρέματος".
Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για ατόπημα του κ. Καρατζαφέρη και του ζήτησε να ανακαλέσει.
"Δεν υφίσταται καμία συμφωνία μεταξύ Φινλανδίας και ελληνικής κυβέρνησης. Αν υπάρχει τέτοιο κείμενο με την υπογραφή του κ. Βενιζέλου, παρακαλώ να το καταθέσετε στη Βουλή. Να προσκομίσετε επίσης και να καταθέσετε στη Βουλή ό,τι στοιχείο έχετε για τα ομόλογα. Αν δεν το κάνετε, τότε αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρετε τι λέτε. Προσπαθείτε, παραμονές εκλογών, να δημιουργήσετε εντυπώσεις", είπε ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο κ. Καρατζαφέρης στη συνέχεια της συζήτησης πήρε το λόγο, προσκομίζοντας έγγραφα με πέντε ομόλογα της Goldman Sachs εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία του "κουρέματος", αλλά και πρακτικά του φινλαδικού κοινοβουλίου, σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Έλλάδας και Φινλανδίας. "Παραδεχτείτε ότι έπρεπε να το κρατήσετε κρυφά", επισήμανε απευθυνόμενος στον κ. Σαχινίδη.

Ο κ. Σαχινίδης έλαβε εκ νέου το λόγο, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα πάρει απάντηση για τα στοιχεία που κατέθεσε και τον κατηγόρησε για "λιποψυχία": "Είχατε μια μοναδική ευκαιρία να συνδέσετε το όνομά σας με την τεράστια προσπάθεια του ελληνικού λαού για την απομείωση του χρέους. Δυστυχώς δεν αντέξατε, λιποψυχήσατε και εγκαταλείψατε. Και τώρα ψάχνετε να βρείτε λόγους γιατί εγκαταλείψατε αυτή την προσπάθεια", απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.


Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες αποκαλύψεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.