Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τα «αστέρια» έτοιμα για το χορό!

Αρκετοί διάσημοι θα συμμετάσχουν στο Dancing with the Stars 3Αρκετοί διάσημοι θα συμμετάσχουν στο Dancing with the Stars 3
Κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες για τον τρίτο κύκλο του μουσικοχορευτικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης....
 
Το Dancing with the Stars 3 θα βγει στον αέρα (πιθανότερη ημερομηνία η 25η Μαρτίου) με περικοπές της τάξης του 50% σε σχέση με πέρυσι.
 
Σίγουροι για το show θεωρούνται η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Σπύρος Σούλης.
 
Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 περιμένουν απάντηση από τη Βάνα Μπάρμπα και την Άντζελα Δημητρίου.
 
Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Νέλλη Γκίνη, η οποία θα δοκιμάσει την τύχη της στο χορό.
 
Η Καίτη Γαρμπή είπε «όχι», ενώ φήμες θέλουν στο παλτό του show τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και το Νίκο Μουτσινά. Για την παρουσίαση των backstage φαβορί είναι ο Γιώργος Λιανός.
 
Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι στην κριτική επιτροπή, ενώ αναζητείται το τέταρτο πρόσωπο για να συμπληρωθεί το «καρέ». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.