Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ξεμένουν από υλικά τα νοσοκομεία λόγω...PSI

Προβλήματα στην τροφοδοσία των νοσοκομείων σε απαραίτητα υλικά θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών & Υγείας έπεσε θύμα του "κουρέματος" των ομολόγων αφού...


 το Ελληνικό δημόσιο τους πλήρωσε τα χρέη του για το 2008 και το 2009 με ομόλογα ,τα οποία στη συνέχεια "κούρεψε".Αποτέλεσμα να χάσουν πάνω από τα μισά χρήματά τους. Έτσι λοιπόν από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να διεξαχθεί η απρόσκοπτη τροφοδοσία των δημόσιων νοσοκομείων. Κάθε επιχείρηση καλείται πλέον ,όπως λένε οι ίδιοι , να σταθμίζει προσεκτικά κάθε αίτημα παράδοσης υλικών ή παροχής υπηρεσιών, και να εξυπηρετεί αποκλειστικά εκείνα που προέρχονται από νοσοκομεία που ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, αποκλείοντας τους φορείς που συστηματικά καθυστερούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.