Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή στην Αλίμου

Προσπάθησε να ξεφύγει από μπλοκο αστυνομικών

Περίπου στις 11.00 το βράδυ, και ύστερα από σήμα για ληστεία στην περιοχή του Αλίμου, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ πραγματοποιούσαν ελέγχους στην λεωφόρο Ποσειδώνος, σε διερχόμενα οχήματα...

Σύμφωνα με το enikos.gr, είχαν είδη σταματήσει και έκαναν προληπτικό – τυπικό έλεγχο σε μία μαύρη TDM μηχανή όταν στο σημείο προσέγγισε μία άλλη, ίδιας μάρκας μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο αναβάτες.

Ο οδηγός αυτής, συνειδητοποιώντας ότι από τους αστυνομικούς, λίγα μέτρα πιο κάτω, ελέγχεται όμοια μηχανή με την δική του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να περάσει με κόκκινο τον φωτεινό σηματοδότη. Τότε προσέκρουσε σε αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τουλάχιστον δύο άτομα, σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.