Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συμπλοκές μεταξύ παιχτών στο ΟΑΚΑ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_135778.jpgΚαι χωρίς οπαδούς, πάλι τα ίδια...

Η «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη δεν έληξε με το σφύριγμα του διαιτητή αφού οι παίχτες των δύο ομάδων, μετά τη λήξη του αγώνα, πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στη φυσούνα οπού δεν έλειψαν και οι «ψιλές»....


Αιτία για να ξεκινήσει ο καβγάς ήταν η φάση της αποβολής και συγκεκριμένα η αντίδραση του Γιαννιώτα, που δεν βρήκε σύμφωνο το Σπυρόπουλο με αποτέλεσμα οι δύο παίχτες να...τα λένε μεταξύ τους για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι Καντέ, Βιτόλο, Κουίνσι και Σεϊταρίδης που είχαν ενοχληθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ματς μετέφεραν την ένταση και στα αποδυτήρια.

Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι όμως ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε άνθρωπος της ασφάλειας των φιλοξενουμένων ο οποίος αποκάλεσε τον Κουίνσι «μαύρο μπάσταρδο» στα αγγλικά προκαλώντας έτσι την παράταση του καυγά.


πηγή: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.