Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ: Τραμπούκος αστυνομικός χτυπάει με λύσσα φιλάθλους [ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κι άλλο κρούσμα αστυνομικής βίας και μάλιστα για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστές εμφανίζονται αστυνομικοί των ΥΜΕΤ. Στο βίντεο - ντοκουμέντο εμφανίζεται αστυνομικός των ΥΜΕΤ να βρίσκεται εκτός εαυτού και με το γκλομπ να χτυπάε αλύπητα φιλάθλους του Πανθρακικού, χωρίς να υπάρχει εμφανές πρόβλημα. Μάλιστα, συνάδελφοί του...



σπεύδουν να τον τραβήξουν, αναγνωρίζοντας ότι ο εν λόγω... σερίφης είχε υπερβεί κάθε όριο.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Πανθρακικού, επίθεση με κλομπ και χτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκαν και μέλη του Panthrax Club από την αστυνομία, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν άτομα μεγάλης ηλικίας και παιδιά. "Μετά το τέλος του αγώνα η χαρά των οπαδών μας παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, ευχαριστούμε πολύ την διμοιρία Ξάνθης και τον υπεύθυνο τους Υπαστυνόμο Α΄για την συμπεριφορά τους, ξέρουμε φυσικά ότι αυτό δεν θα το έκαναν στις..... μεγάλες ομάδες...." αναφέρει η διοίκηση για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Ξάνθη προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η αστυνομία, προς το παρόν, δεν έχει εκδόσει την παραμικρή ανακοίνωση. Σύμφωνα, όμως, με όσα διαρρέει σε τοπικά μέσα, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν από το γήπεδο ταραχοποιά στοιχεία!

"Πότε;" αναρωτιούνται από τον Πανθρακικό, "αφού είχε τελειώσει ο αγώνας;". Κατ' άλλους, οι φίλαθλοι του Πανθρακικού προκλήθηκαν από διοικητικά στελέχη της ομάδας των Σερρών, αλλά και πάλι, είναι αυτός λόγος ώστε ο νταής αστυνομικός να χτυπάει με τόση λύσσα;


Στην ανακοίνωσή τους, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, τονίζουν:

«Λυπούμαστε ειλικρινά για τον αξιωματικό που, αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει την ομάδα του, αυτός λειτούργησε σαν αφιονισμένος. Ακόμη και την ώρα που ίδιοι οι συνάδελφοί του τον "απομάκρυναν" από το πλήθος, συνέχιζε εκτός εαυτού να βρίζει, πετώντας το κράνος, την ασπίδα και το γκλοπ του και να παρουσιάζει εικόνα ατόμου ψυχικά διαταραγμένου. Κύριε διοικητά και κύριοι της ανωτέρας διοίκησης, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ. Προφανώς, τα 650 ευρώ που παίρνουν ως αμοιβή οι εν λόγω δημόσιοι προστάτες αρκούν μόνο για να επιτίθενται άνανδρα και αναίτια στους πολίτες και όχι για να τους προστατεύσουν.
Έσχατη λύση μας, λοιπόν, για να γίνουμε αποδέκτες της προστασίας σας είναι να σας νοικιάσουμε με 30 ευρώ την ώρα, όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός σας».

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.