Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κανένα αεροπλάνο στο νυχτερινό ουρανό της Φρανκφούρτης

Απαγόρευση πτήσεων μεταξύ 23.00 το βράδυ και 5.00 το πρωί στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας επέβαλε δικαστήριο της χώραςΑπαγόρευση πτήσεων μεταξύ 23.00 το βράδυ και 5.00 το πρωί στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας επέβαλε δικαστήριο της χώρας
Την πλήρη απαγόρευση των νυχτερινών πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επικύρωσε το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Λειψίας στη Γερμανία. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε πως θα πρέπει να σταματήσουν πλήρως οι πτήσεις μεταξύ 23.00 το βράδυ και 5.00 το πρωί....


Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι το μεγαλύτερο στη Γερμανία και το τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Καθημερινά μεταξύ των ωρών αυτών εκτελούνται περίπου 133 πτήσεις.
Το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο της Λειψίας (ανατολική Γερμανία) επικύρωσε προσωρινή απαγόρευση που είχε εκδώσει τον Οκτώβριο διοικητικό δικαστήριο της Εσσης, περιφέρεια όπου υπάγεται η Φρανκφούρτη. Οργανώσεις κατοίκων περιοχών κοντά στον αερολιμένα έκαναν αγώνα εδώ και χρόνια για να αποσπάσουν αυτή την απαγόρευση, λόγω της ηχορύπανσης.
Έντονη είναι η αντίδραση των αεροπορικών εταιρειών και ειδικά όσων εκτελούν εμπορικά δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.